fbpx

2 óra alatt megérted az angol nyelv logikáját!

Az Angol nyelv logikája rendszertannal egységében, térképként látod át az angol nyelvet. Soha nem tudod elfelejteni, amit itt megtanulsz. Ha megérted a nyelv magját, örökre emlékezni fogsz rá.

2 óra, 12 videó, 28.500 Ft.

2013-ban, 12 éves fordítói tapasztalattal hoztam létre Az angol nyelv logikája rendszert. Azóta, az Angol hétvége előadások során fejlődött tovább.

Végleges formájában most otthonról is megismerheted.

Így a lehető legegyszerűbben fogod átlátni és használni az angol nyelvet. A teljes nyelvet. Minden igeidőt. Minden szerkezetet.

angol nyelv logikája online kurzus

Értsd meg egy vonatút alatt az angolt!

Most akár egy közepesen hosszú vonatút alatt megértheted mindazt, amit eddig memorizálva tanultál.

Ezzel az online angol kurzussal meglátod, hogy rendszerszemlélettel sokkal gyorsabb a tanulás. Belülről kifelé építkezünk, és lefedünk minden nyelvi területet.

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha nem vagy elégedett azzal, amit kaptál, a kurzus ára visszajár.

Online kurzus

Az ‘Angol nyelv logikája’ kurzus felépítése:

Bátran írhatsz kérdést, hozzászólást a tananyaggal kapcsolatban, személyesen válaszolok. Akár alapvető dologra, akár nyelvi finomságra kérdeznél rá, akár saját gondolatokra, magyarázatokra inspirált az előadás, írj az admin@anglo.hu címre.

Z

1. Mondatok, segédigék

Itt érted meg az összes lehetséges mondatszerkezetet.
Később, akármekkora mondatokat hallasz vagy alkotsz, tudattalanul is ezekkel a formákkal szembesülsz.

Z

2. Szófajok

Itt érted meg, hogy a mondatalkotás a gondolkodásunkat követi és annak korlátait örökli. A szófajok egyszerű ok-okozati kapcsolatban vannak egymással, csak ezt eddig senki sem mondta.

Z

3. Igenevek

Itt látod át, hogy az angol igeidők alapja a szófajok nélkül nem érthető meg. Az igenevek pofonegyszerű rendszerét már magyar nyelvórákon elrontottuk. Most helyretesszük, és döbbenten fogjuk látni, hogy magyarázza az angol szerkezeteket.

Z

4. Idősíkok

Itt nézzük meg, hogy az eddig külön tanult igeidők között szoros összefüggés van. Ezek egy egyszerű művelettel látványossá válnak.

Z

5. Múlt idő, harmadik személy

Itt látszik igazán, hogy miért érdemes rendszerben tanulni. Ha helyes sorrendben tanulunk, a szerkezetek, amelyeket eddig úgy ismertünk, mint „kivételek”, nyílegyenes következményei az alapoknak.

Z

6-12. Speciális szerkezetek + Összefoglalás

Innentől mindent magyaráz a rendszer, amit eddig tanultál. Megérted a befejezett létezést, a passzív szerkezetet, a feltételes módot. És meglátod, hogy mind pofonegyszerű.

Hogyan vághatsz bele?

Ha még nem regisztráltál, akkor először hozz létre egy profilt a regisztráció gombra kattintva. Amint ezzel elkészültél, lehetőséged lesz megrendelni az Angol nyelv logikája online kurzust.

RÓLAM

Az én sztorim

2011. óta azon dolgozom, hogy az angol nyelvvel, mint befogadható rendszerrel találkozz. 2013. nyara óta tartok Angol hétvégéket saját fejlesztésű rendszerem alapján, amely 12 év tanulás, majd 12 év fordítóként, tolmácsként végzett munka során leszűrt törvényszerűségekre épül.

Hidd el, az angol nyelv könnyen, gyorsan megismerhető és megérthető. Ennek egy módját szeretném megosztani veled.

Angol hétvége

online tanuló

éve

Angol hétvége

Mire jó ez? ..és mire nem?

Z

Ha beszélsz:

automatikusan jönnek a mondatok – követik a gondolataidat.

Z

Ha hallgatsz:

ráállsz az angol mondatformákra és meghallod a gondolatokat.

Z

Ha írsz:

azonnal használható módszer a választékos szövegekhez.

Z

Ha olvasol:

a szövegek elemeikre esnek szét az orrod előtt.

Az Angol nyelv logikája kurzusban sincs hókuszpókusz, nem mondunk varázsigéket, nem kell alfa-állapotba kerülni. Az agyunk egy meglepő tulajdonságát használjuk ki: azt, hogy képesek vagyunk gondolkodni. Nyilván jó lenne passzívan tanulni. Hipnózisban, relaxálva. Na, itt az nem lesz. Nincs csodamódszer, hacsak az nem csoda, hogy az emberi elme lehetőségei határtalanok.

Angol hétvége Budapesten

Személyesen tanulnál?

1. Elméleti nap:
Az Angol hétvége Elméleti nap legyen az első, ahová jelentkezel. A Gyakorlati nap az Elméleti nap nélkül nem értelmezhető. Az Elméleti napon nem szükséges többször részt venni.

2. Gyakorlati nap
A Gyakorlati nap az Elméleti napot követő vasárnapon, de egy későbbi Angol hétvégén is teljesíthető. Igény szerint többször is látogatható.

12 videó

2 óra

28.500 FT

MIÉRT

Miért tanulj angolul?

Utazások

Menj úgy külföldre, hogy magabiztosan használod az angol nyelvet. Hidd el, egy teljesen más, sokkal nyugodtabb nyaralás/városnézés vár rád.

Könyvek & cikkek

Bővítsd a tudásod a számtalan anyaggal, ami sok témában, vagy igazán mélyrehatóan kizárólag angol nyelven érhető el.

Filmek & sorozatok

Eredeti nyelven néznéd a kedvenc alkotásod? Esetleg meg sem jelent magyar szinkronnal/felirattal? Ez sem lesz akadály ezentúl.

Önmegvalósítás

Törj ki a keretek közül. Bár a magyar nyelv gyönyörű, mégis kevés ahhoz, hogy igazán kibontakozhass és megvalósítsd az álmaid.

Karrier

Akár külföldre költöznél, akár „csak” itthonról dolgoznál a nemzetközi piacra, az angol lesz a közös nyelv, amivel megérteted magad.

Hallasd a hangod

Lépj be egy nemzetközi közösségbe a kedvenc témádban és légy a társaság része, aki elmondja, mert eltudja mondani a véleményét angolul.

Hogyan vághatsz bele?

Ha még nem regisztráltál, akkor először hozz létre egy profilt a regisztráció gombra kattintva. Amint ezzel elkészültél, lehetőséged lesz megrendelni az Angol nyelv logikája online kurzust.

ANGOL HÉTVÉGE

Lásd át az angol nyelvet!

Az angol nyelv logikája rendszer célja, hogy egyben átlásd az angol nyelvet. Millió embert láttam már elveszíteni a türelmét, a lelkesedését pusztán azért, mert nem látszik a tanulás vége. Ezért mutatom meg, hogy meddig tart a nyelv. Azért fontos egészében látni a nyelvet, mert akkor nem lesz ott többé a terhes gondolat, hogy „még nagyon sok van hátra”. És azért fontos rendszerben látni, hogy ne megjegyezni kelljen, hanem megérteni! (Mellesleg: amit átlátsz, azt meg is érted.) A magolásnak vége lehet. Egyszer s mindenkorra. A tanulás viszont elindulhat. Az igazi tanulás. Amikor minden új szót felhasználhatsz húszezerféleképpen.

Tehát mit jelent egészben átlátni a nyelvet? Tudni, hogy hogyan épül fel az angol nyelv. Így bátran, magadtól készíthetsz mondatokat, bármilyen igeidőben és szerkezetben, és tudni fogod, hogy helyesek. Önállóan nekiállhatsz angol szövegeket olvasni, és minden szerkezet ismerős lesz benne. Semmi sem állja útját a mondatok megértésének.

Saját szellemi térkép

Háromdimenziós szellemi térképet alkotsz. Meglátod a nyelv belső működését. Megtanulod, hogyan kell ránézni egy angol mondatra, és hogyan alkothatod meg azt.

Megszületik benned a nyelv érzete.

A nyelv a gondolkodásunkat tükrözi. Azt tudjuk mondani, amire gondolni tudunk. Éppen ezért alakult ki. Ezért a saját gondolataid, saját kapcsolódási pontjaid elengedhetetlenek a nyelv megértésében.

Logikai minták alapján

Az angol nyelv logikája rendszer egyszerű képleteket ad a kezedbe a nyelv lebontásához és a mondatok megalkotásához.

A segédigék, a szófajok és az igeidők harmóniájának megismerésével többé nem lesz félelmetes az idegen nyelv – logikus építményt látsz majd benne, amely a szemed láttára bomlik érthető és újraalkotható elemekké.

Az angol nyelv logikája rendszer „belülről” halad „kifelé”. Teljes képet kapsz, amely érvényes minden szerkezetre, a leghosszabb és legbonyolultabb mondatokra is.

Rendszerszemlélet

A koncepciók mentén összehasonlíthatatlanul gyorsabb a tanulás. Nem elemeket tanulsz, hanem építőkockákat, amelyekre az egész angol nyelv épül. Egészében láthatod át a működését, és biztos lehetsz benne, hogy helyes mondatokat alkotsz.

Az angol nyelv logikája rendszer azért jött létre, hogy koncepciókkal helyettesítse a definíciókat. Logikus rendszereket nagyon gyorsan tanul az emberi agy. Gondolj bele! Mennyi idő alatt értesz meg egy bonyolult társasjátékot? Két, legfeljebb három óra. Ha úgy tetszik, az angol nyelv sem más, mint egy játék, kötött szabályokkal.

Mégis úgy tanuljuk, mint tananyagot, önkényes információhalmazt. ↓

Mintha meg kellene jegyezni a következő számsort: 714212835424956637077849198105112119126133140
147154161168175182189196203210217224231238245

A számsor újraalkotásához (a 7 többszöröseinek számjegyei) két koncepciót (a tízes számrendszert és az összeadás fogalmát) kell ismerni, míg memorizálásához 90 elemet kell fejben tartani. Hasonló módon csökkenthető a megtanulandó elemek száma bármilyen rendszeren belül – az angol nyelv esetén is.

Ha ismersz néhány koncepciót – a segédigék, az igenevek, a mondatszerkezet működését -, kirajzolódik az egész nyelv. Az összes lehetséges mondat.

Két óra után nagyobb mondatokat hozol létre, mint valaha is gondoltad.

Erre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalok!

Tudom, hogy a nyelvtanulás véget nem érő folyamatnak látszik, mert az „elejétől” tart a „vége” felé. De soha nem éri el.

Az angol nyelv logikája rendszer „belülről” halad „kifelé”. Teljes képet kapsz, amely érvényes minden szerkezetre, a leghosszabb és legbonyolultabb mondatokra is.

Tudom, milyen érzés újra nekiállni egy tanfolyamnak, miután két, három, tíz alkalommal belekezdtél.

Tudom, hogy milyen elkezdeni tanulni azzal az érzéssel, hogy még előtted van az EGÉSZ NYELV.

Tudom, milyen azt érezni, hogy „nekem sosem fog menni”.

Nem veled van a baj!

Az nem elég jó, ahogy eddig az angollal találkoztál.

Szótárfüzetek, munkafüzetek, unalom, kilátástalanság. Ugye ismerős? Na, ez az, amibe nincs kedved belefogni. Teljesen érthető.

Jó helyen vagy.

Az Angol nyelv logikája kurzusban (ahogy az Angol hétvégén is) megmutatom, melyek azok a trükkök, amelyekkel a lehető leggyorsabban és legnagyobb eredménnyel láthatod át a nyelvet.

Tetszett, amit eddig láttál?

Meglehet az áttörés. Szenvedtél az angollal, elkeveredtél a nyelvtannal, mindig ugyanazok a kérdések maradtak megválaszolatlanul a tanfolyamokon. Ne várj tovább, vágj bele az általam fejlesztett módszerrel.

Regisztrálok