fbpx

Régóta tanulsz angolul? Értsd meg egy életre!

Az Angol hétvége kurzusok célja, hogy magadévá tedd a teljes nyelvet. Hogy végre örömmel gondolj az angol nyelvre. Otthonos területként.

Az angol hétvégék felépítése:

1. Elméleti nap:
Az Angol hétvége Elméleti nap legyen az első, ahová jelentkezel. A Gyakorlati nap az Elméleti nap nélkül nem értelmezhető. Az Elméleti napon nem szükséges többször részt venni.

2. Gyakorlati nap
A Gyakorlati nap az Elméleti napot követő vasárnapon, de egy későbbi Angol hétvégén is teljesíthető. Igény szerint többször is látogatható.

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Ha nem vagy elégedett azzal, amit kaptál, a kurzus ára visszajár.

Angol hétvégék

Az angol hétvégék felépítése:

Első nap, 1. modul

10:00 – 12:20
→ alapok

Itt érted meg a nyelv magját:

 • Mondatszerkezet
 • Segédigék
 • Szófajok
 • Igenevek
 • A jelen idő

Első nap, 2. modul

13:00 – 15:20
→ Kiegészített alapok

Itt érted meg a gondolati tereket:

 • A múlt idő
 • Harmadik személy
 • Birtoklás
 • Speciális szerkezetek
 • A bizonyosság

Első nap, 3. modul

15:30 – 17:50
→ Alkalmazott nyelv

Itt használod fel a tudásod:

 • A bizonytalanság
 • A jövő idő
 • Feltételes mód
 • Hangulati segédigék
 • Az összes igeidő

Második nap, 4. modul

11:00 – 16:50
→ Gyakorlat

A Gyakorlati nap célja, hogy:

 • megszokd, hogy angol mondatokat alkotsz,
 • bátran elkezdj beszélni és írni, tudván, hogy helyes mondatokat használsz,
 • a gondolat értelméből (és NEM a magyar megfogalmazásból) kiindulva alkoss,
 • átlendülj a holtponton és áttörd a csendet magad előtt.

Az Angol hétvége Elméleti napja három egymásra épülő modulból áll. A három modul során a nyelv egy-egy rétegét ismered meg. Az első nap végére képes leszel bármilyen emberi gondolat kifejezésére angolul. Érteni fogod, hogy az igeidők és a nyelvi szerkezetek hogyan épülnek fel. Egy szövegalkotási folyamatot építünk fel, amellyel biztos lehetsz abban, hogy helyesen alkalmazod a nyelvet.

Az Angol hétvége Gyakorlati napján (közvetlenül az Elméleti nap után) ezt a folyamatot tesszük gyorsabbá. Felhasználjuk az Elméleti napon tanultakat a következő területekhez: Mondatalkotás, Igeidő-váltás, Kombinált igeidők, Feltételes mód, Reported speech, Kötőmód, Főnévépítés, Határozó-építés.

A Gyakorlati nap feltétele az Elméleti nap teljesítése.
Az Elméleti és Gyakorlati nap egymástól elválasztható, különböző hétvégéken is teljesíthető.

A második nap végére képes leszel választékos és hatalmas mondatokat építeni. Érteni fogod, hogy a fent említett „speciális” nyelvi területek nem különülnek el – éppen úgy épülnek fel, mint a legegyszerűbb mondatok.

Füzetet és íróeszközt ne felejts el hozni (érdemes kék, piros, zöld és fekete színű tollat beszerezni a hétvégére).

RÓLAM

Az én sztorim

2011. óta azon dolgozom, hogy az angol nyelvvel, mint befogadható rendszerrel találkozz. 2013. nyara óta tartok Angol hétvégéket saját fejlesztésű rendszerem alapján, amely 12 év tanulás, majd 12 év fordítóként, tolmácsként végzett munka során leszűrt törvényszerűségekre épül.

Hidd el, az angol nyelv könnyen, gyorsan megismerhető és megérthető. Ennek egy módját szeretném megosztani veled.

Angol hétvége

Résztvevő

éve

Angol hétvége

Mire jó ez? ..és mire nem?

Z

Ha beszélsz:

automatikusan jönnek a mondatok – követik a gondolataidat.

Z

Ha hallgatsz:

ráállsz az angol mondatformákra és meghallod a gondolatokat.

Z

Ha írsz:

azonnal használható módszer a választékos szövegekhez.

Z

Ha olvasol:

a szövegek elemeikre esnek szét az orrod előtt.

Az Angol hétvégén nincs hókuszpókusz, nem mondunk varázsigéket, nem kell alfa-állapotba kerülni. Az agyunk egy meglepő tulajdonságát használjuk ki: azt, hogy képesek vagyunk gondolkodni. Nyilván jó lenne passzívan tanulni. Hipnózisban, relaxálva. Na, itt az nem lesz. Nincs csodamódszer, hacsak az nem csoda, hogy az emberi elme lehetőségei határtalanok.

tanulj akár otthon

Online kurzus

Itt két óra alatt megértheted, hogyan magyarázzák egymást a szerkezetek. Két óra után nagyobb mondatokat hozol létre, mint valaha is gondoltad. És tudni fogod, hogy helyesek.

2013-ban, 12 éves fordítói tapasztalattal hoztam létre Az angol nyelv logikája rendszert. Azóta, az Angol hétvége előadások során fejlődött tovább. Végleges formájában most otthonról is megismerheted.

MIÉRT

Miért tanulj angolul?

Utazások

Menj úgy külföldre, hogy magabiztosan használod az angol nyelvet. Hidd el, egy teljesen más, sokkal nyugodtabb nyaralás/városnézés vár rád.

Könyvek & cikkek

Bővítsd a tudásod a számtalan anyaggal, ami sok témában, vagy igazán mélyrehatóan kizárólag angol nyelven érhető el.

Filmek & sorozatok

Eredeti nyelven néznéd a kedvenc alkotásod? Esetleg meg sem jelent magyar szinkronnal/felirattal? Ez sem lesz akadály ezentúl.

Önmegvalósítás

Törj ki a keretek közül. Bár a magyar nyelv gyönyörű, mégis kevés ahhoz, hogy igazán kibontakozhass és megvalósítsd az álmaid.

Karrier

Akár külföldre költöznél, akár „csak” itthonról dolgoznál a nemzetközi piacra, az angol lesz a közös nyelv, amivel megérteted magad.

Hallasd a hangod

Lépj be egy nemzetközi közösségbe a kedvenc témádban és légy a társaság része, aki elmondja, mert eltudja mondani a véleményét angolul.

EZ LESZ AZ UTOLSÓ ANGOL KURZUSOD

100% pénzvisszafizetési garancia!

Jelentkezz még ma!

A helyek korlátozott számban érhetőek el, minden meghirdetett hétvégén maximum 25 fő tud részt venni. A legtöbb esetben kikerül a kijelölt nap előtt akár hetekkel is a ‘SOLD OUT’ tábla. Érdemes időben jelentkezni!

*Kizárólag a kifizetett jelentkezések számítanak a helyek kiosztásánál.

ANGOL HÉTVÉGE

Lásd át az angol nyelvet!

Az angol nyelv logikája rendszer célja, hogy egyben átlásd az angol nyelvet. Millió embert láttam már elveszíteni a türelmét, a lelkesedését pusztán azért, mert nem látszik a tanulás vége. Ezért mutatom meg, hogy meddig tart a nyelv. Azért fontos egészében látni a nyelvet, mert akkor nem lesz ott többé a terhes gondolat, hogy „még nagyon sok van hátra”. És azért fontos rendszerben látni, hogy ne megjegyezni kelljen, hanem megérteni! (Mellesleg: amit átlátsz, azt meg is érted.) A magolásnak vége lehet. Egyszer s mindenkorra. A tanulás viszont elindulhat. Az igazi tanulás. Amikor minden új szót felhasználhatsz húszezerféleképpen.

Tehát mit jelent egészben átlátni a nyelvet? Tudni, hogy hogyan épül fel az angol nyelv. Így bátran, magadtól készíthetsz mondatokat, bármilyen igeidőben és szerkezetben, és tudni fogod, hogy helyesek. Önállóan nekiállhatsz angol szövegeket olvasni, és minden szerkezet ismerős lesz benne. Semmi sem állja útját a mondatok megértésének.

Saját szellemi térkép

Háromdimenziós szellemi térképet alkotsz. Meglátod a nyelv belső működését. Megtanulod, hogyan kell ránézni egy angol mondatra, és hogyan alkothatod meg azt.

Megszületik benned a nyelv érzete.

A nyelv a gondolkodásunkat tükrözi. Azt tudjuk mondani, amire gondolni tudunk. Éppen ezért alakult ki. Ezért a saját gondolataid, saját kapcsolódási pontjaid elengedhetetlenek a nyelv megértésében.

Logikai minták alapján

Az angol nyelv logikája rendszer egyszerű képleteket ad a kezedbe a nyelv lebontásához és a mondatok megalkotásához.

A segédigék, a szófajok és az igeidők harmóniájának megismerésével többé nem lesz félelmetes az idegen nyelv – logikus építményt látsz majd benne, amely a szemed láttára bomlik érthető és újraalkotható elemekké.

Az angol nyelv logikája rendszer „belülről” halad „kifelé”. Teljes képet kapsz, amely érvényes minden szerkezetre, a leghosszabb és legbonyolultabb mondatokra is.

Rendszerszemlélet

A koncepciók mentén összehasonlíthatatlanul gyorsabb a tanulás. Nem elemeket tanulsz, hanem építőkockákat, amelyekre az egész angol nyelv épül. Egészében láthatod át a működését, és biztos lehetsz benne, hogy helyes mondatokat alkotsz.

Az angol nyelv logikája rendszer azért jött létre, hogy koncepciókkal helyettesítse a definíciókat. Logikus rendszereket nagyon gyorsan tanul az emberi agy. Gondolj bele! Mennyi idő alatt értesz meg egy bonyolult társasjátékot? Két, legfeljebb három óra. Ha úgy tetszik, az angol nyelv sem más, mint egy játék, kötött szabályokkal.

Mégis úgy tanuljuk, mint tananyagot, önkényes információhalmazt. ↓

Mintha meg kellene jegyezni a következő számsort: 714212835424956637077849198105112119126133140
147154161168175182189196203210217224231238245

A számsor újraalkotásához (a 7 többszöröseinek számjegyei) két koncepciót (a tízes számrendszert és az összeadás fogalmát) kell ismerni, míg memorizálásához 90 elemet kell fejben tartani. Hasonló módon csökkenthető a megtanulandó elemek száma bármilyen rendszeren belül – az angol nyelv esetén is.

Ha ismersz néhány koncepciót – a segédigék, az igenevek, a mondatszerkezet működését -, kirajzolódik az egész nyelv. Az összes lehetséges mondat.

Tudom, hogy a nyelvtanulás véget nem érő folyamatnak látszik, mert az „elejétől” tart a „vége” felé. De soha nem éri el.

Az angol nyelv logikája rendszer „belülről” halad „kifelé”. Teljes képet kapsz, amely érvényes minden szerkezetre, a leghosszabb és legbonyolultabb mondatokra is.

Tudom, milyen érzés újra nekiállni egy tanfolyamnak, miután két, három, tíz alkalommal belekezdtél.

Tudom, hogy milyen elkezdeni tanulni azzal az érzéssel, hogy még előtted van az EGÉSZ NYELV.

Tudom, milyen azt érezni, hogy „nekem sosem fog menni”.

Nem veled van a baj!

Az nem elég jó, ahogy eddig az angollal találkoztál.

Szótárfüzetek, munkafüzetek, unalom, kilátástalanság. Ugye ismerős?
Na, ez az, amibe nincs kedved belefogni. Teljesen érthető.

Jó helyen vagy.

Az Angol hétvégén megmutatom, melyek azok a trükkök, amelyekkel a lehető leggyorsabban és legnagyobb eredménnyel láthatod át a nyelvet.

Tanulói vélemények

Az angol nyelv logikája - Angol hétvége
4.9
56 értékelés alapján
működteti a Facebook
Viktória Tombor
Viktória Tombor
2024-03-24T18:56:01+0000
This lesson was an excellent explain. Miklós is an excellent teacher and an awesome person. As for... the trues I had never understand the english grammar earlier but finally I could able to speak in English, that' s the reason why I recommend for everybody who want to learn in English from a good teacher because he can explain for you what you dont know he makes you learn perfect in English. This sentenc was my exam and I hope it was good enough😉😄. Köszönöm Miklós, szuper volt!tovább
Mantz László
Mantz László
2024-03-03T08:08:22+0000
Az érzés, amikor ott ülsz az első nap felénél és azt mondod,hogy -Tényleg csak ennyi?, majd a nap... végén rájössz mennyi időt vesztegettél el más módszerekkel: megfizethetetlen. Aztán a gyakorlónapon közösen és pörgősen összetett közel 100 oldalnyi példamondat, megfejelve jókedvvel és biztonságos közegben eltöltött, bátran beszélni merő, két napos "osztálytársakkal" pedig szinte hihetetlen. Én egymás után ajánlom mindenkinek az elméleti és gyakorló napot, utána pedig rajra maradni a hullámon és minden nap beszélni..akár csak magunkban.:)tovább
Polk Zsolt
Polk Zsolt
2024-02-22T10:44:21+0000
Közvetlen, szórakoztató, helyére kerülnek a részletek. A nyelvet egységként kezded érteni. Csak... ajánlani tudom. Sokkal könnyebb lenne ha az elejétől kezdve igy tanítanák!👏👏👏🙏🙏💪💪tovább
Erika Vincze
Erika Vincze
2023-12-12T12:45:12+0000
Béres Miklós egy olyan angol nyelv kurzust tesz elérhetővé, ahol kezdő és haladó, profi és amatőr... egyaránt megoldást kap BÁRMILYEN angol nyelvvel kapcsolatos akadályra. Én baromi hálás vagyok, hogy résztvettem rajta! Olyan kérdésekre kaptam választ, amiket màr 100féleképpen hallottam magyarázva..mégsem tudtam használni ezeket bátran és tudatosan. Ezen a hétvégén pedig a 0-ától a csillagos égig, MINDEN a helyére került. Köszönöm.tovább
Joó Mária
Joó Mária
2023-10-08T17:29:45+0000
Miklós szakmai profizmusa, a foglalkozások hangulata, és az alkalmazott módszerei mind kimagaslóak.... Évek óta tanulom az angolt, de most végre a helyére került minden 2 nap alatt! Nagyon köszönöm az élményt! 🙂tovább
Krisztina Halász
Krisztina Halász
2023-07-02T15:20:32+0000
Mindenkinek ajánlom!!! Nagyon nagyon! A két napos tanfolyam után látom a fényt az alagút végén,... merre kell menjek. Minden világos! Tökéletes útmutatást kaptam egy remek tanártól! Nagyon hálás vagyok! Bőven megérte az árát!tovább
Mátrai Sarolta
Mátrai Sarolta
2023-02-09T11:28:45+0000
Nagyon jó volt a hétvége. Új szemszögből mutatja a dolgokat, egyszerűen érthető lett. Bár nagyon a... nyelvtanulás elején vagyok, ez a két nap sokat adott ahhoz, "játsszak a mondatokkal".🙂. Köszönöm.🥰tovább
Anett Anett
Anett Anett
2022-09-13T18:11:46+0000
Szuper volt a hétvége, rengeteget tanultam! Miklós remek előadó! Szívből ajánlom mindenkinek! ♥️... Így sokkal egyszerűbb az angol! 😊tovább
Eszter Papp
Eszter Papp
2022-09-05T06:44:48+0000
Zseniális!Mindenkinek csak ajánlani tudom; kezdőknek, újrakezdőknek, haladóknak és akár... tanároknak is! Nagyon sokat fog adni ez a két nap ! ... és ennyi 🙂tovább
Keszthelyi Péter
Keszthelyi Péter
2022-06-12T18:12:02+0000
Tanultam angolt általános iskolában, középiskolában, ilyen-olyan tanfolyamokon, magántanárnál,... egyedül, stb. Mégis úgy éreztem, hogy rendkívül gyenge a tudásom és az egész egy zűrzavaros katyvasz. Persze, ha muszáj volt, tudtam alapszinten beszélni akivel kellett, vagy nyaralásokon elboldogultam, de mégis diszkomfort érzetem volt, mert úgy éreztem, hogy egy alap szinten túl, nem tudom választékosan kifejezni magam.Eddig. A hétvégén a helyére került minden. Megkaptam azt a teljes képet, azokat az összefüggéseket, szabályszerűségeket, amelyeket 25-30 évvel ezelőtt kellett volna megkapnom. Felháborító, hogy ehelyett valami teljesen más történik az iskolai angol órákon. Nagyon ajánlom, elképesztően hasznos, minden percét élveztem, köszönöm.tovább
János Szűcs
János Szűcs
2020-09-20T13:07:50+0000
Zseniális összképet ad az angol nyelv felépitéséről! 🙂
Szabady Helga
Szabady Helga
2020-08-24T18:59:03+0000
Szívből köszönöm! Igazán izgalmas tréning, mindenkinek ajánlom. 🙂
Ágnes Lintz
Ágnes Lintz
2020-08-23T07:34:28+0000
Fantasztikus nap volt. Tartalmas, világos, számomra új megközelítése a nyelvtanulásnak. Mindenkinek... ajánlom aki nyelvet tanul. Pozitív élményekkel fog gazdagodni. Köszönöm Miklós!tovább
Szűcs Ferenc
Szűcs Ferenc
2020-02-24T09:58:14+0000
Képekben rögzíted a nyelvtant. Időben és térben el tudod helyezni a cselekvéseket. Nagyon sok... "tényleg ennyi" felismerésem volt. Egy nyelvi rendszerben tudsz gondolkodni. Ajánlom minden ujrakezdőnek, leragadtnak, összezavarodottnak. Elmossa a határokat a szintek között és egyben látsz mindent. Nagy lendületet ad, mert hirtelen tudni akarsz, felismersz és többre vágysz. Szuper érzés. Köszönöm.tovább
Mindler-Kazal Ágnes
Mindler-Kazal Ágnes
2020-02-22T18:52:23+0000
Végre áttekinthető rendszerben látom a nyelvtant. Tiszta szívből ajánlom Mindenkinek.
Éva Szabó
Éva Szabó
2020-01-30T19:54:37+0000
Aki rendszerben gondolkodik, kiváncsi az összefüggésekre, jó helyen jár ! Az egyedi, szemléletes és... gyakorlat orientált óra segítségével nagyot léptem előre 🙂tovább
Boglárka Molnár
Boglárka Molnár
2020-01-27T12:51:08+0000
Ez a két nap volt a leglegleg hatékonyabb, mióta angolt tanulok (sajnos sok-sok éve...)! Remek... rendszerezés, kötetlen hangulatban, ahol bátran lehet kérdezni és választ is kapunk:) Bárcsak itt kezdtem volna anno! Mindenkinek csak ajánlani tudom: aki most kezdi a tanulást, aki már benne van egy ideje vagy aki épp újrakezdi az egészet. Óriási segítség minden perce, Miklós tudása, lendülete pedig lenyűgöző! Hálás vagyok, hogy megalkotta ezt a szuper rendszert!tovább
Evelin Veréb
Evelin Veréb
2020-01-26T22:04:20+0000
A legjobb a hétvége kötetlen hangulata volt. A sok nevetés mellett, megtudtuk, hogy nem is... beszélünk akkora hülyeségeket, mint azt gondoljuk. 😂Angolt oktató tanároknak, kötelezővé tenném ezt a programot 😊Csak ajánlani tudom!tovább
Fehér Ágnes
Fehér Ágnes
2020-01-26T20:30:48+0000
Jól felépített, érdekes előadás, kiváló előadó, ajánlom! *****
Balázs Maruszki
Balázs Maruszki
2020-01-06T09:36:53+0000
Egy jól átlátható szisztéma, nagyon expresszív előadásmód. Egy jó alap ahhoz, hogy utána sok... gyakorlással ösztönösen használhassuk a szerkezeteket.tovább
Bartók Albert
Bartók Albert
2020-01-05T20:50:34+0000
5 csillagHa mindezt tudtam volna a nyelvtanulásom elején, már szárnyalnék..... Mostmár fogok... is.Mindenkinek csak ajánkani tudom 👊tovább
Katalin Király
Katalin Király
2020-01-05T20:19:54+0000
Mindent.szuper volt,ha korábban lett volna ilyen oktatás azt gondolom sokkal előrébb tartanék... abban hogy bátran megszólaljak angolul.köszönöm nagyon jó volt, elkezdem a tanult dolgokat alkalmazni, és rengeteg ismerősömnek ajánlani.valószínüleg én is megcsinálim újra,csak hogy gyakoroljam és persze a jó hangulat miatt is.köszi köszitovább
Kass Ibolya
Kass Ibolya
2019-12-10T23:16:27+0000
Remekül összeállitott anyag, felkészült előadó. A figyelmet végig fenntartó előadásmód. 8 óra... alatt 1 percet sem unatkoztam. Ajánlom mindenkinek, ujrakezdőknek is.tovább
Zsanett Szentei
Zsanett Szentei
2019-11-18T15:16:56+0000
Egyszerű és nagyszerű!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom! 🥳🤩
Brigitts Balázs
Brigitts Balázs
2019-10-05T19:00:27+0000
Egy fantsztikus előadás, tökéletes struktura, humánus megközelítés. Csak szuperlatívuszokban lehet... az előadóról - Béres Miklós - és a prezentációról is beszélni. Több tanfolyamon vettem részt, de meg sem tudja közelíteni ezt a tudást. A különbség, hogy Miklós érti, szereti és átlátja a nyelv rendszerét és mindezt át is tudja adni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.tovább
Eva Judit Gombos
Eva Judit Gombos
2019-09-16T16:26:53+0000
Ez egy szuper tanfolyam. Átfogó és könnyű megérteni még annak is, aki nagyon régen tanult angolul... és nem nagy a szókincse. Szívesen ajánlom mindenkinek, főleg a fiataloknak, akik nyelvvizsgát akarnak tenni, de ugyanakkor ajánlom a 60-on felülieknek is.tovább
Ildikó Szántó
Ildikó Szántó
2019-09-15T19:31:17+0000
Az Angol hétvége első napján voltam tegnap. Remek elóadáson/beszélgetésen vettem részt. Régen... csábított, de korom miatt eddig nem mertem részt venni rajta. Attól tartottam, nem tudom majd követni a gondolatmenetet. Nem így történt! Minden percét élveztem. Ragozás és szórend tekintetében a dogokat helyre tettük. Ezért bátran ajánlom 60-on túliaknak is. Nem kell túl nagy szókinccsel rendelkezni, pár szinte közismert angol szóval bonyolult mondatokat raktunk össze igen könnyen.tovább
Patrikné Braun Mónika
Patrikné Braun Mónika
2019-08-12T06:46:14+0000
Jól átlátható, érthető magyarázatok.
Hegyesi Melinda
Hegyesi Melinda
2019-08-03T20:12:16+0000
Használható,jól összefoglalt előadás.
Ildikó Juhász
Ildikó Juhász
2019-08-03T18:21:19+0000
Koszonom szepen! Mindenkinek ajanlom, nagyon jo volt! 😊
Katalin Haas
Katalin Haas
2019-06-02T18:22:08+0000
Végre látom az összefüggéseket! Köszönöm. Már "csak" gyakorolni kell, hogy mindaz, amit a hétvégén... tanultam, zsigerből jöjjön. De látom a fényt az alagút végén :)Csak ajánlani tudom!tovább
Atesz Wolf
Atesz Wolf
2019-06-01T20:38:29+0000
Nagy élmény volt, kár hogy hamar vége lett az előadásnak. Elszaladt az a röpke 8 óra...:)Nagyon jó... átfogó logikai rendszert kaptam.Várom a gyakorlati napot!tovább
Anikó DrHorváth
Anikó DrHorváth
2019-06-01T17:52:41+0000
Köszönöm a mai információáradatot. Végre összeálltak egy logikus egységbe az eddig... tanultak.Ajánlom mindenkinek, hogy szánjon rá egy hétvégét, akár kezdő, akár haladó szinten van. Megéri.tovább
Ferencné Hársfai
Ferencné Hársfai
2019-05-24T16:37:10+0000
Köszönöm az élmény teli angol hétvégét. Egyedül voltam gyerek a felnőttek között, ami először... meglepett, de nagyon jól éreztem magamat, sokkal magabiztosabbá tett a tanfolyam.Szeretnék részt venni a beszélgetős hétvégén is. Lakatos Mátétovább
Éva Vanczóné Galbács
Éva Vanczóné Galbács
2019-05-05T15:46:18+0000
Köszönjük az élményt! Egészen más megközelítése volt ez az angol nyelvtannak, mint ahogy általában... tanuljuk. Senki ne gondolja, hogy ettől holnap már beszélni fog angolul, de a tanult logikus rendszer könnyebben beágyazható a gyakorlatban.Mindenkinek csak ajánlani tudom, akinek van egy ici-pici alapja v. újrakezdő v. mert csak régóta küzd az angol igeidők szórendjével ill a kapcsolódó segédigékkel!Találkozunk a beszélgetős hétvégén!Köszi Miklós! 😊Éva&Nikitovább
Ibolya Széplakiné Bordás
Ibolya Széplakiné Bordás
2019-04-16T10:50:33+0000
Mindenkinek csak ajánlani tudom, rendkívül logikusan, érthetően volt az előadás felépítve! Örülök,... hogy részt tudtam venni rajta! Köszönöm!tovább
Katalin Vas
Katalin Vas
2019-03-26T10:42:54+0000
Ha így tanulnàk a lurkòk a nyelveket, angolul biztosan mindenki tudna szèles e hazàban. Ugyanezzel... a mòdszerrel màs nyelveket is jàtszva tanulhatnának meg! Mindenkinek csak ajànlani tudom!tovább
Szilvia Tóth
Szilvia Tóth
2019-03-25T13:02:15+0000
Elképesztő a Miklós! Pörgött az agya, s felpörgette a mienket is! Mindenkinek részt kell venni egy... Angol hétvégén, aki tanul angolul!!!!tovább
Varga Zsuzsanna
Varga Zsuzsanna
2019-02-15T18:02:11+0000
Végig izgalmas, érdekes, nagyon hasznos. Hitelesség-hozzáértés-munka-jó hangulat. 🙂
Szalainé Fejér Éva
Szalainé Fejér Éva
2019-02-11T14:09:16+0000
Szuper volt és nagyon hasznos! Nagyon jól éreztem magam és valóban sokat segített ez a fajta új... szemlélet,hogy a nyelv használat terén végre elkezdjek kísérletezni. Rengeteg logikai összefüggés került a helyére egy hétvége alatt,amire egyetlen angol tanár vagy nyelv óra sem tért ki évek alatt.Mindenkinek ajánlom! Köszönöm!tovább
Orsi Feigl
Orsi Feigl
2019-01-16T06:56:52+0000
Nagyon hasznos volt szamomra😇kôszônôm a lehetôseget😊
Edit Jakubovits
Edit Jakubovits
2019-01-15T21:05:26+0000
rendszer+új szempontok+tanári türelmes odafigyelés+pozitív szuggesztiók= egyre jobban képes vagyok... angolul érteni, beszélni. Köszönöm!! Kívánom, hogy hozzon sok sikert minél több embernek.tovább
Júlia Laurencsikné Benedek
Júlia Laurencsikné Benedek
2019-01-15T16:28:45+0000
Nagyon köszönöm, nagyon hasznos volt. A sok-sok éves angoltanulás után, most végre helyére került... minden a fejemben, és tényleg meg volt az AHA élmény! 😊tovább
Katalin Fülöp
Katalin Fülöp
2018-12-10T11:14:33+0000
Nagyon tetszett, köszönöm Miklós!Lényegre törő, logikailag tökéletesen felépített.
Edit Taskovics
Edit Taskovics
2018-11-20T13:33:22+0000
Nagyon tetszett, nagyon hasznosnak és inspirálónak találom!Köszönöm Miklós! 🙂
Hajdu Ágnes
Hajdu Ágnes
2018-11-03T21:37:51+0000
Nagyszerű hétvégi előadáson vettünk részt. Az angol nyelv felépítésének bemutatása, logikai... lehetőségek ismertetése egyszetűen követhető volt. A gyakorlat fenomenális. Köszönet érte. Remélem hamarosan találkozunk.tovább
Réka Kató
Réka Kató
2018-10-30T16:36:34+0000
Nagyon megérte ez a hétvége. Végre értelmet nyert számomra az angol nyelvtan. 🙂 Mindenki számára... csak ajánlani tudom!tovább
Adrienn Kiss
Adrienn Kiss
2018-10-29T11:07:29+0000
Köszönöm, hogy végre sikerélményem volt és belülről láthattam az angol nyelvet. A továbbiakban ezt... az élményt hívom elő, ha angolul szeretnék "boldogulni". 🙂tovább
Bodó Andrea
Bodó Andrea
2018-09-04T15:27:16+0000
A hétvégén rengeteg "aha" élményem volt. Nagyon tetszett az egyszerű, logikus, könnyen... elsajátítható szemlélet. Emellett Miklós mindenkire személyesen figyelt. A tanfolyam hatékonysága szinte azonnal tapasztalható: hosszú, bonyolult mondatokat sokkal egyszerűbb áttekintenem, fordítanom. Mindenkinek ajánlom!tovább
Molnár Bálintné
Molnár Bálintné
2018-07-02T09:17:31+0000
Nagyon köszönöm a múlt hétvégét! Olyan jó lenne, ha minél előbb lenne folytatás. Era
Csilla Schwartz
Csilla Schwartz
2017-11-20T09:57:42+0000
Egyszerűen, érthetően, logikusan felépített nyelvtan! Köszönöm és remélem lesz folytatás! �
Éva Juhász
Éva Juhász
2017-10-09T14:49:10+0000
Zsuzsanna Molnár
Zsuzsanna Molnár
2017-09-21T08:54:52+0000
Végre jól érthető, egyszerűek számomra a magyarázatok.
Tóth Marianna
Tóth Marianna
2017-06-06T19:32:10+0000
További Értékelések

ANGOL HÉTVÉGE

Miért jó ez neked?

Innen már az első nap úgy fogsz hazamenni, hogy tudod: semmi nehézség nincs az angol nyelvben. Tudni fogod, hogy mit tanultál meg, és soha többé nem fogod elfelejteni.

Megérted, hogy az angol szerkezetek hogyan és miért jönnek létre.

Meglátod, hogy a szerkezetek nem önkényes rendszerek, hanem kötött szabályok megnyilvánulásai, és a nyelv lehetőségei hozzák őket létre.

Megnyílik előtted a nyelv teljes rendszere. Láthatóvá válik, hogy meddig tart, és hogyan követi a gondolkodásunk korlátait.

Átlátod a mondatokat: elemeikre esnek szét a szemed láttára.

Megtudod, hogy:

 • mit és hogyan lehet mondani,
 • miért csak ezeket és így lehet mondani,
 • melyik szerkezet miért jelenti éppen azt, amit jelent.

Megérted az igeidőket és módokat, hogy a mondataidat bármilyen gondolati térben megalkothasd.

Megérted a nyelvi szerkezeteket, és képes leszel azokat magadtól létrehozni.

Mert itt bátran felteheted a legkínzóbb kérdéseidet is, melyekre eddig a „ne keresd benne a logikát!” volt a válasz.

Tetszett, amit eddig láttál?

Találkozzunk a következő Angol hétvégén!

Jelentkezés